Stofzuigerplein

De stofzuigers zijn in gebruik!

Zoals u wellicht gezien heeft, kunnen de stofzuigers inmiddels gebruikt worden.

Uit veiligheidsoverwegingen accepteren de betaalunits op het stofzuigerplein alleen onze eigen Tokens. Deze zijn binnen te verkrijgen in de wisselautomaat.


U kunt onze Tokens ook met 10% korting via de webshop kopen.

Uw huisvuil hoort niet in onze prullenbak

Bij het leegmaken van de prullenbakken komen wij van alles tegen: huishoudelijk afval, groenafval, opgevouwen kartonnen dozen en gebundeld papier, kattenbakvulling, potgrond en gevulde pedaalemmerzakjes. Dit hoort niet thuis in onze prullenbak.

Door het oneigenlijk gebruik raken de prullenbakken overvol. Daardoor kunnen klanten er geen klein afval uit hun auto in gooien. Met als gevolg dat er meer zwerfvuil op het terrein terecht komt. Dat leidt tot een hoop ergernis bij klanten en omliggende bedrijven.

Voor de minderheid die het nog niet weet of niet wil weten: de prullenbakken zijn alleen bedoeld voor klein afval uit de auto. Wanneer u onze prullenbak misbruikt voor uw eigen huisvuil loopt u het risico op een flinke boete (€140,-). Een gemeentelijke BOA (opsporingsambtenaar) zal op ons verzoek afval controleren en proberen te achterhalen wie oneigenlijk gebruik maakt van de prullenbakken.