Wasboxen

Center 8 Carwash biedt acht overdekte doe-het-zelf wasboxen aan.

Beschikbare wasprogramma’s

1. Insectenreiniger
Verwijdert o.a. vogelpoep en insecten. Start met dit programma wanneer uw voorruit vol vliegjes zit.

2. Actiefschuim
De schuimlaag weekt het vuil los. Spuit uw voertuig goed in en laat het schuim bij voorkeur even inwerken. U vindt de schuimlans aan de rechterzijde van de wasbox.

3. Hogedrukwassen
Met warm water spuit u zorgvuldig het hele voertuig schoon van zand en overig vuil. Een heel belangrijke stap om krassen te voorkomen indien u hierna met de wasborstel of spons aan de slag gaat. Vergeet ook niet de velgen mee te nemen.

4. Borstelwassen
Pak de wasborstel uit de bak aan de rechterzijde van de wasbox en borstel uw voertuig schoon. Begin altijd van boven naar beneden te borstelen.
LET OP: de wasborstel nooit gebruiken zonder dat het programma actief is. Dit geeft kans op krasjes.

5. Spoelen
Tussentijds spoelt u met deze keuze al het schuim van de auto. Dit is vooral belangrijk wanneer u hierna wax gaat gebruiken; deze hecht namelijk optimaal aan een schone auto.

6. Wax
Wanneer uw voertuig vrij is van schuim en vuil, kiest u het waxprogramma. Dit geeft een beschermlaag aan de lak tegen zon, pekel, vogelpoep, etc. Ook zorgt deze laag er voor dat nieuw vuil minder makkelijk aan uw voertuig hecht. Dit maakt het wassen de volgende keer een stuk makkelijker!

7. Naspoelen
Als laatste spuit u het voertuig altijd af met gedemineraliseerd water. Dit is speciaal behandeld water waar al het kalk en mineralen uitgehaald zijn. Uw voertuig droogt op zonder vlekjes of druppels. Het is hierdoor niet meer nodig om met de hand droog te zemen.
LET OP: als het schuim en overtollige wax niet goed afgespoten worden, kan dit alsnog druppelvorming achter laten na het opdrogen. Zorg er dus voor dat u dit er goed afspuit!

Betaalmogelijkheden in de wasboxen

→Onze muntautomaten accepteren €0,50, €1,- en €2,- muntstukken.
→U kunt er ook voor kiezen om extra voordelig met wasmunten te betalen. Bestel ze hier!

Kleingeld vergeten?
Er is een wisselautomaat aanwezig welke wisselt naar €1,- en €2,- muntstukken.

Center 8 Carwash wasboxen C8C